Wish-paklijstje voor kamperen

Hetty Matthijssen
iemand met een hond bij een tent

Ga je voor het eerst kamperen? Laten we het dan even over je uitrusting hebben. Voor wildkamperen heb je meestal veel minder spullen nodig dan bijvoorbeeld voor een vakantie in Frankrijk, maar er zijn een paar belangrijke dingen die je echt bij je moet hebben. Als je gaat kamperen heb je van alles en nog wat nodig, niet alleen spullen om je voor te bereiden op het weer, het terrein en de wind. We hebben alle essentials even voor je op een rijtje gezet.

1. Slaapzak - een slaapzak van dons of imitatiedons is niet alleen licht van gewicht, maar ook gemakkelijk op rollen. Dit exemplaar wordt zelfs geleverd met een opblaasbaar hoofdkussen.

grijze slaapzak

 

2. LED-lantaarn - campinglantaarns zijn al sinds jaar en dag een handig hulpmiddel als het donker is. Of je nu in je auto zit of ergens in het wild kampeert, dit is een superhandige lichtbron. Tip van de professional: voeg deze lantaarn toe aan een survivalpakket voor noodsituaties.

Kampeeruitrusting - Wish-shoppingapp

3. Verrekijker - met deze verrekijker kun je dieren pas echt goed bekijken.

Kampeeruitrusting - Wish-shoppingapp

4. Kampeersurvivalkit - deze 12-delige kit bevat spullen die je beslist nodig hebt als je gaat wildkamperen zodat je op alles bent voorbereid. Denk bijvoorbeeld aan een reddingstouw, een fluitje, een kompas, een flesopener, een outdoor zakmes en een schroevendraaier.

Kampeeruitrusting - Wish-shoppingapp

5. Ehbo-doos - als je niet voor glamping kiest, moet je altijd een kant-en-klare ehbo-doos meenemen of een doos die je zelf hebt samengesteld. Deze doos bevat alle essentiële spullen, van leukoplast tot steriele gaasjes en pincetten.

ehbo-doos

Deze lijst is heel uitgebreid. Misschien ontbreekt er iets of mogelijk heb je niet alles nodig. Hoe dan ook, wildkamperen is een fantastische ervaring waarmee je jezelf op de proef kunt stellen. Wat neem jij het liefste mee wanneer je gaat kamperen? Laat het hieronder weten!

 

Gebaseerd op blog van Connie Chang

Everyday Wish: editie met zwemkleding - toppers voor de zomer
Authentiek recept voor spaghetti alla carbonara
Related Posts
Geef je werkplek een boost met 11 Wish-essentials
Geef je werkplek een boost met 11 Wish-essentials
Everyday Wish: editie met zwemkleding - toppers voor de zomer
Everyday Wish: editie met zwemkleding - toppers voor de zomer
Creëer het perfecte Pinterest-plaatje met tips van Wish voor je picknick
Creëer het perfecte Pinterest-plaatje met tips van Wish voor je picknick

Comment

Stay updated with the blog