Terms and Conditions

#STAYHOMEWITHISH Offisielle regler for videokonkurranser

Ingen kjøp nødvendig for å delta eller vinne. Et kjøp av noe slag vil ikke øke vinnersjansene dine. Må være 18 år for å delta. Påmeldingsperiode slutter29. mai 2020klokken 23:59 PDT. Maksimalt én påmelding per deltaker, per trekningsperiode.

Inngangsperiode: Starter 13. april 2020 og slutter 29. mai 2020   kl. 23 PST.

Innføringsmetode: Deltakerne kan generere maksimalt en oppføring ved: (a) inkludert en aktiv e-postadresse og Instagram- eller Facebook-navnet deres, (b) laste opp en video av et element bestilt fra Wish-appen i bruk; og (c) inkludert nr.StayHomeWithWish i videoklippet. 

Inngangskrav: Hver video som er lagt inn skal:

- Ha høy kvalitet (f.eks. i fokus, godt opplyst, ren)

-Vise et produkt bestilt fra Wish

-Ikke inkludere musikk som krever lisens (hvis vi kan gjenkjenne den eller du har hørt den andre steder, krever den sannsynligvis en lisens)

-Ingen upassende kommentarer, for eksempel vanvittig språk eller anbefalinger om å misbruke produktet eller bruke det på en utrygg måte

-Morsomt, nyttig/lærerikt eller bare kult

Kvalifisering: Denne konkurransen er åpen for: personer 18 år eller eldre, med gyldige Wish-kontoer. Denne konkurransen er ugyldig i Quebec, Puerto Rico, Italia, og hvor det er forbudt.

Vinnerutvalg: Hver uke vil Wish Marketing velge en potensiell vinner basert på følgende elementer: (i) kreativitet; (ii) visuell appell; (iii) meldingsrelevans og klarhet; (iv) lyd og visuell kvalitet. Enhver oppføring som ikke er valgt i en tidligere konkurranseperiode er kvalifisert i en påfølgende konkurranseperiode. Hver vinner kunngjøres på Wish Instagram og Wish Facebook førstkommende mandag til1.6.20.

Premie, premiekrav: Den ukentlige premien for den vinnende innsendingen er Wish Cash tilsvarer USD 3000 (eller tilsvarende i lokal valuta). Potensielle vinnere vil bli kontaktet via Wish IG eller FB gjennom en direktemelding på 17.4.20, 24.4.20, 1.5.20, 8.5.20, 15.5.20, 22.5.20 og 30.5.20 innen kl. 17 PST. Hver bekreftede vinner vil bli kunngjort på Wish Instagram og Wish Facebook førstkommende mandag til 1.6.20 eller like etterpå. premier vil bli lagt til vinnerens Wish-konto innen 21 dager etter bekreftelse.

Hver potensielle vinner er ansvarlig for å følge med på kontoen sin for varsling og mottak av annen kommunikasjon relatert til denne konkurransen. Tilfeldige utgifter og alle andre kostnader og utgifter som ikke spesifikt er oppført som en del av en premie i disse offisielle reglene og som kan være forbundet med premien, aksept, mottak og bruk av hele eller deler av den tildelte premien, er utelukkende ansvaret til den respektive premievinneren. 

Kampanjesponsor: Denne kampanjen, #WishFromHome videokonkurransen for april (“Kampanjen”) er sponset og administrert av ContextLogic Inc. d/b/aWish (“Administrator”). Denne kampanjen er på ingen måte sponset, godkjent, administrert av eller assosiert med Instagram eller Facebook, og deltakerne er enige om at verken Instagram eller Facebook skal ha noe ansvar overfor dem relatert til denne kampanjen. Eventuelle spørsmål om denne konkurransen bør rettes til den offisielle Instagram-kontoen.

Tilleggsvilkår:

Bruk av Wish-appen styres av Wish' vilkår for bruk .Bruk av personlig informasjon styres avØnsker personvernregler.

Generelle betingelser: Administrator forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å kansellere, suspendere eller endre kampanjen hvis svindel, tekniske feil eller andre forhold skader promoteringens integritet. Administrator forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å diskvalifisere enhver som blir funnet å tukle med deltaksprosessen eller driften av Kampanjen eller som handler i strid med disse offisielle reglene eller på en usportslig eller forstyrrende måte. Administrator kan kreve og gjennomgå dokumentasjon for å bekrefte kvalifiseringen til en potensiell vinner og kreve utfylling av ytterligere utgivelser og skatteskjemaer. Vinnere vil være eneansvarlig for alle føderale, statlige og / eller lokale skatter som påløper ved å kreve premie, og for andre gebyrer eller kostnader forbundet med den aktuelle premien. Administrator vil ikke erstatte tapte eller stjålne premier eller komponenter i én eller flere premier.

Utgivelse: Ved å akseptere en premie, samtykker vinneren, i den grad det er tillatt i gjeldende lov, (i) å løslate og holde ufarlig administrator fra og mot ethvert krav eller handlingsårsak som oppstår som følge av deltakelse i eller i forbindelse med konkurranser eller mottak eller bruk av en premie; (ii) gi administratoren alle rettigheter som kreves for å bruke, vise, redigere og på annen måte utnytte hver oppføring (innsending) inkludert individuelle bilder eller likheter, til en rekke formål, inkludert markedsførings-, reklame- eller andre markedsføringsformål. Med unntak av hvor det er forbudt ved lov, utgjør godkjenning av en pris vinnerens samtykke til administratorens bruk av vinnerens navn (fornavn og fornavn på etternavn), adresse (by og stat), likhet, stemme og/eller tilbud for promoteringsformål i alle medier uten ytterligere betaling eller vederlag. 

Ansvarsgrenser: Administratoren skal, i den utstrekning det er tillatt i gjeldende lov, ikke være ansvarlig for: (a) uriktig eller unøyaktig oppføringsinformasjon enten det er forårsaket av Internett-brukere, av noe utstyr eller programmering tilknyttet eller brukt i markedsføring eller unøyaktig transkripsjon av oppføringsinformasjon; (b) tapte, sene, stjålne, ufullstendige, ugyldige, uforståelige, uleselige eller feilsendte oppføringer; (c) enhver teknisk eller menneskelig feil eller uautorisert menneskelig intervensjon som kan oppstå i behandlingen av kampanjebidrag eller i administrasjonen av kampanjen; (d) feil, utelatelse, avbrudd, sletting, tyveri eller ødeleggelse, eller uautorisert tilgang til eller endring av oppføringer; eller (e) enhver personskade eller skade på personer eller eiendom inkludert en deltakers datamaskin, som kan være forårsaket, direkte eller indirekte, helt eller delvis, fra deltakerenss deltakelse i kampanjen eller fra nedlasting av materiale fra administratorens nettsted eller app, uavhengig av om administrator eller tredjepart utarbeidet materialet og uavhengig av om materialet er koblet til sponsors nettsted ved hjelp av en hypertekstkobling. Administrator begrenser ikke eller utelukker sitt ansvar der eller i den grad det ville være ulovlig.